Müzik Akademisi’nde Yeni ‘Umut’lar Yeşeriyor

07 Haziran 2022

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi’nde eğitim gören 10 piyanist, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Müzik Topluluğu’nun iş birliği ile düzenlenen Akdeniz Üniversitesi 4. Piyano Öğrencileri Festivali’ne katılmaya hak kazandı.

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, yeni umutlar yeşertmeyi sürdürüyor. Akademide eğitim gören 10 piyanist, Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Müzik Topluluğu’nun iş birliği ile düzenlenen Akdeniz Üniversitesi 4. Piyano Öğrencileri Festivali’ne katılmaya hak kazandı. Festivale yurt içi ve yurt dışından toplam 91 piyanist seçildi. 

Akademi Okul Görevi Görüyor
Kurulduğu günden bu yana müzik camiasına 7’den 70’e birçok müzisyen kazandıran Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, Türk Sana Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Çocuk Korosu vb. birçok topluluğu bünyesinde barındırıyor. Bunun yanında okul görevi de gören Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, her yıl yurt içi ve yurt dışı lise ve üniversitelerin konservatuvar bölümlerine çok sayıda öğrenci kazandırmaya devam ediyor.