Aquaworld Belek Otel 2022 Yaz Sezonuna Merhaba Dedi!

07 Nisan 2022

AQUAWORLD BELEK, Antalya Belek’te ilk misafirlerini karşıladı. Beş yıldızlı otelde; 650 metre uzunluğunda kum plaj, sadece yetişkinler için ve ısıtmalı da olmak üzere toplam 11 yüzme havuzu, birçok temaya sahip kaydıraklarıyla su parkı, gün boyu süren aktiviteler, gece şovları ve canlı performanslar, La Brise SPA sağlık ve fitness merkezi, Ala Carte temalı dahil birçok restoran ve barlar bulunuyor.

Doğal çam ormanı içinde konumlanmış olan otel, özel peyzaj düzenlemeleri ile ile adeta bir botanik parkı gibi düzenlenmiş. Mavi bayraklı plajı ile Akdeniz’in masmavi denizine sıfır konumda yer alan otel, misafirlerine ister denizde sakin ve dingin bir gün yaşayabilecekleri, isterse de su parkında gün boyu eğlenebilecekleri, alternatifli tatil imkânı sunuyor. Misafirler yemyeşil bir dünyanın içinde yürüyüş ve koşu aktiviteleri ile kaybolabilir, daha fazla macera arayanlar, profesyonel ekipler tarafından düzenlenen dağ bisikleti turları ile otelin dışındaki muhteşem çevreyi keşfe çıkabilirler.

AQUAWORLD BELEK, misafirlerinin güvenli ve huzurlu bir tatil geçirebilmeleri için tüm önlemlerini almış. Misafirler tatillerinden ödün vermeden keyifle zaman geçirirken, otel misafir memnuniyetini en üst seviyede tutarak harika bir 2022 yaz sezonu için tüm ekibiyle sezona hazır. 

2015 yılında FTI Grubu tarafından kurulan Meeting Point Hotels, 8 ülkede 13.000'den fazla odası ve 60'dan fazla tesisi ile 4 farklı markası bulunan uluslararası bir otel zinciridir. MP Hotels çatısı altında LABRANDA Hotels & Resorts, DESIGN PLUS Hotels, KAIRABA Hotels & Resorts ve Lemon & Soul Hotels gibi alt markalar bulunuyor.