Kumluca Cumhuriyet Bayramı’nı Ziynet Sali ile Kutladı

Kumluca’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu dolu dolu yaşandı

31 Ekim 2022

Kumluca’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kumluca Belediyesi tarafından fener alayı ve Ziynet Sali konseri düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Kumluca Belediyesi’nin düzenlendiği Fener Alayı ile kutlandı. Karatepe Stadından başlayan fener alayına yüzlerce vatandaş ve bisikletli katıldı.

200 metre bayrak, meşaleler ve ellerindeki bayraklar eşliğinde ilçe merkezine yürüdü. Fener Alayı yürüyüşüne, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve eşi Nurgül Köleoğlu, CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda halk topluluğu katıldı.

Kortejin önünde ‘Türkiye Cumhuriyeti 99 Yaşında Kutlu Olsun’ yazılı pankart taşınırken, ellerinde bayrak ve meşalelerle yürüyen vatandaşlar sloganlar atıp marşlar söyleyerek yürüdü. Kortejde yürüyenlerden bazı çocuklar ise ebeveynlerinin omuzlarında yürüyüşe katıldı. Evlerinin balkonlarından fener alayına alkış tutup eşlik eden vatandaşlarda görüldü.

Fener Alayının ardından, Kumluca Belediyesi KUMGENÇ Orkestrası adlı yöresel müzik grubu tarafından konser verdi.

Ziynet Sali sahneye çıktığında ise Kumlucalılar ellerinde bayraklarla şarkılara eşlik etti. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Kumlucalılar için seslendirdi.