IMWF 2022 Antalya’da Gerçekleşecek

07 Nisan 2022

 Dünyanın en önemli MICE ve düğün organizasyonlarından biri sayılan Uluslararası MICE ve Düğün Forumu (IMWF), sektörün en önemli planlayıcılarını, 21-25 Nisan tarihleri arasında, Antalya’daki Titanic Mardan Palace’ta ağırlayacak.

 Dünyanın en önemli MICE ve düğün planlayıcıları için vazgeçilmez bir buluşma noktası olan Uluslararası MICE ve Düğün Forumu (IMWF), uluslararası zincir otellerin ve havayolu şirketlerinin de katılımlarıyla ülkemizin ve Antalya’nın tanıtımına büyük bir katkıda bulunacak.

 Sektörün önemli aktörleri tarafından iş geliştirmek için birinci sınıf bir organizasyon olarak nitelendirilen ve seçkin bir buluşma noktası olan Uluslararası MICE ve Düğün Forumu (IMWF), 21- 25 Nisan tarihleri arasında altıncı defa,
Antalya’da kapılarını davetli ve katılımcılara açacak.

 Milyonlarca dolarlık iş fırsatları yaratan organizasyon, Türkiye’de toplantı, teşvik gezisi, konferans, kongre, etkinlik ve destinasyon düğünü gerçekleştiren sektörün duatyenleri ile otel ve havayolu temsilcilerinin birbirlerini daha iyi tanımaları ve ortak bir platformda buluşmaları için özel olarak tasarlanan etkinliklerle, yürüyen işler ve satışa dönüşebilecek fırsatların üretimine zemin sağlıyor. Her sene, MICE ve düğün profesyonellerinin, güncel gelişmeler ve ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenen farklı temalar geliştiren ve katılımcılara, kendi işleriyle ilgili, ilham alabilecekleri içerikleri başarıyla geliştirerek sunan IMWF’in, 2022 için belirlediği yeni teması ise “Olmayı Arzulamak”.

 IMWF Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy, yeni temayla ilgili olarak, “İçinde bulunduğumuz çağın en çok öne çıkan ögesi, dönüşüm. Tüm bu dönüşüm ve değişimlerin arasında, kendi kendimizi güdüleyebilmek, ana fikre sadık kalabilmek ya da resmin bütününü gözden kaçırmamak gibi sorunlar yaşayabiliyoruz. ‘Olmayı Arzulamak’ temasını hepimiz için esasta bir hatırlatma olması amacıyla belirledik. İçerik akışımızı da ana temayla uyum içerisinde geliştirdik. Katılımcılarımızın keyif alacaklarına ve evlerine dönerken düşünmek için birçok yeni fikirleri olacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 Davetlilerin katıldığı ülke çeşitliliği, unutulmaz etkinlikleri ve verimli iş görüşmeleri ile Amerika, Avrupa ve Asya başta olmak üzere MICE ve düğün sektörünün ilgi odağı olan IMWF, Türk Havayolları sponsorluğu, Titanic Mardan Palace ev sahipliği ve Inventum Global güç birliği ile konuklarına, Antalya’nın sektör altyapısını, ürün çeşitliliğini ve eşsiz servis kalitesini deneyimlemenin yanı sıra birlikte iş geliştirme fırsatları da yaratacak.