Yurt Dışı Eğitim Fırsatları Antalya’da Değerlendirilecek

Her yıl düzenlenen eğitim fuarı 12 Mart’ta gerçekleşecek

28 Şubat 2023

Smapse Education Fuarı, 12 Mart 12.00-18.00 saatleri arasında, Konyaaltı’nda yer alan Crown Plaza Antalya’da düzenlenecek. Girişlerin ücretsiz olduğu fuara, katılımcılar kayıt yaptırarak katılacak.

Smapse Education’da, önde gelen devlet okulları, üniversiteler, dil okulları ve yaz kamplarının resmi temsilcileri, eğitim programlarını sunacak ve yurt dışında eğitim almayı planlayan öğrencilerin ve ebeveynlerinin tüm sorularını yanıtlayacaklar.

Eğitim kurumlarının temsilcileriyle yapılacak bireysel görüşmelerde, programların ayrıntılarını tartışabilecek, fiyatları netleştirebilecek, sorular sorabilecek ve kabul sürecinin ayrıntılarını öğrenebilecek.

Fuarda, İngiltere, ABD, İsviçre, Avusturya, Kanada, Fransa, İtalya, Almanya, Kıbrıs, İspanya vb. ülkelerden yatılı okullar ve üniversiteler yer alacak. Katılımcılar, bu kurumlara kabul fırsatları hakkında tüm detayları öğrenirken, temsilcilerle görüşmeler yaparak, yurt dışında eğitimle ilgili merak ettiklerini sorma fırsatı bulacak. Bu sayede her öğrenci, kendisi için en uygun okula karar verebilecek.