Türkiye’nin en iyi golf oteli, Antalya’da!

Gloria Serenity Resort, 'Türkiye'nin En İyi Golf Oteli’ seçildi

15 Kasım 2023

Antalya Belek'teki Gloria Hotels & Resorts yatırımı olan Gloria Serenity Resort, 'World Golf Awards 2023’te 'Türkiye'nin En İyi Golf Oteli' ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'nin önde gelen golf tesislerinden Gloria Serenity Resort, golf dünyasının yakından takip ettiği ve tüm dünyada en iyi golf organizasyonlarının ödüllendirildiği 'World Golf Awards 2023’ten prestijli bir ödül aldı. Türkiye’de golf sporunu destekleyerek ses getiren turnuvalara ev sahipliği yapan Gloria Serenity Resort, aldığı prestijli ödülle, dünya standartlarındaki golf sahaları, lüks konaklama ayrıcalığı ve sunduğu hizmetlerle rakiplerini geride bırakarak ödülün sahibi oldu. 

Özaltın Holding bünyesindeki Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Sports Arena, Antalya Belek'te 2 milyon 122 bin metrekarelik alan içerisinde yaklaşık 2 bin çalışanıyla turizm sektöründe hizmet veriyor. Golf sporunun ülkemizdeki temsilcisi konumunda yer alan ve ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanan Gloria Golf Club, iki adet 18 delikli şampiyona sahası ve bir adet 9 delikli Select şampiyona sahasıyla bölgenin ve Türkiye'nin 45 deliğe sahip tek, Avrupa'nın ise ikinci büyüklükteki golf sahası ünvanına sahip.