Saraç İnşaat’tan Yeni Yıl Kokteyli

Firma yeni yıla renkli bir etkinlik ile ‘Merhaba’ dedi

24 Aralık 2022

Saraç İnşaat, 2023’ü eğlenceli bir kutlama ile karşıladı. Firma, mimar ve iç mimarları, düzenlediği yeni yıl kokteylinde buluşturdu.

Uğur Saraç ve Sultan Saraç Canbazoğlu’nun sahibi olduğu, Antalya’nın tanınmış firmalarından Saraç İnşaat, 2023’e renkli bir etkinlik ile merhaba dedi. Mimar ve iç mimarların bir araya geldiği organizasyonda, neşeli ve eğlenceli anlar yaşandı. Etkinliğe, Müşteri İlişkileri Yöneticisi Nazlım Demirkol, Ürün Eğitimi Kıdemli Uzmanı Burcu Tezcan, Vitra Karo Bölge Sorumlusu Gamze Tunç, Akdeniz Karo Bölge Müdürü Bünyamin Özgür Şahin , Vitra Karo Bölge Sorumlusu Mesut Özel, Vitra Toplu İş Sorumlusu Çağlar Özcan başta olmak üzere iş ve cemiyet hayatının seçkin simaları katıldı.

Keyif Dolu Anlar

Firmanın Alanya şubesinde gerçekleşen kutlama, yoğun ilgi gördü. Yılbaşı süslemelerinin ve leziz ikramlıkların renk kattığı etkinlikte, konuklar sohbet ve canlı müzik eşliğinde keyifli zaman geçirdi. Uğur Saraç ve Sultan Saraç Canbazoğlu, davetlilerle yakından ilgilenirken, organizasyona katılan herkese teşekkür etti.