Sanatın Farklı Renkleri Antalya Kültür Sanat’ta

AKS dolu dolu bir programla sanatseverlerle buluşuyor

04 Nisan 2023

Antalya Kültür Sanat (AKS), sergilerin yanı sıra konser ve tiyatro gibi birbirinden farklı etkinlikleri, sanatseverlerin beğenisine sunuyor. 

AKS’de Konser: Nil Bengü Caz Beşlisi 

Aks Sahne’de, vokalde Nil Bengü, piyanoda Yener Şanlı, saksason&flüt Utku Yargı, kontrbass Aygün Özhan ve davulda Atalay Altınok’un yer alacağı grup ‘Nil Bengü Caz Beşlisi’, Antalya Kültür Sanat’ta dinleyicileriyle buluşuyor. 6 Nisan Perşembe günü Antalya Kültür Sanat Oditoryumu’nda gerçekleşecek olan konser, 20.30’da başlayacak. Fiyatları 150 TL olan konserin biletleri, AKS gişesinden veya www.aksdukkan.com adresinden satın alınabilir. 

AKS’de Tiyatro: Çatıdaki Yarasa 

İzlandalı sanatçı Vala Thorsdottir tarafından yazılan oyun, 2001 yılında Avrupa Kadınların Tiyatrosu Festivali’nde büyük ödüle değer görülmüştür. Manik- depresif rahatsızlığı olan bir kadının monologlarından oluşan bu oyun, toplumsal problemleri; ruh sağlığı bozuk bir kadın üzerinden irdeliyor. Kara komedi türündeki oyun, seyirci ile ruhsal bozuklukları olan kişilerin arasında bir empati kurmayı hedeflerken; ‘Normal olan ne?’ , ‘Kim deli, kim akıllı?’ gibi sorulara cevap arıyor. Dicle Alkan’ın oynayıp yönettiği ‘Çatıdaki Yarasa’, 13 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da başlayacak. Fiyatları 100 TL olan oyunun biletleri, AKS gişesinden veya www.aksdukkan.com adresinden satın alınabilir. 

Antalya Kültür Sanat

Salı, çarşamba, cuma, cumartesi 11.00-19.00, perşembe 11.00-21.00, pazar 13.00-19.00 saatleri arası ziyaret edilebilir. 

Adres:  Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Cad. No: 60 Muratpaşa - Antalya

www.antalyakultursanat.org.tr

www.facebook.com/antalyakultursanat

www.twitter.com/antalyakultur

www.instagram.com/AntalyaKulturSanat