S2S Motosiklet Yarışları Ekim 2022

Dünya'nın Enduro branşında en önemli yarışçıları Kemer'de bir araya geliyor.

07 Ekim 2022

Dünyanın en ekstrem spor organizasyonları arasında yer alan "SEA TO SKY", Akdeniz'in Batı Toros Dağları ile buluştuğu büyüleyici bir konumda dört günlük benzersiz bir yarış deneyimi sunuyor. 13. edisyon 19-22 Ekim 2022 tarihlerinde ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından Kemer'de düzenlenecektir.

Etkinlik Ülkemizin en önemli motorsporları organizasyonlarından birisi olmasının yanı sıra aynı zaman da Türkiye'nin spor turizmi markasının en güzel örneklerindendir. Geçtiğimiz yıl 35 farklı ülkeden 350 sporcunu katıldığı etkinlik her yıl Dünya'nın Enduro branşında en önemli yarışçılarını Kemer'de bir araya getiriyor. Bu nedenle Kemer, bu sporun dünyadaki en önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Bu etkinlik, Türk Rivierası kıyısında yer alan lüks tatil köylerinde konaklama ile birlikte dünyanın en gözde etkinliklerinden biri haline geldi. Graham Jarvis, Wade Young ve Mario Roman gibi bu sporun yıldızlarının yanı sıra, Avrupa'nın geri kalanında havaların genellikle soğuduğu Ekim ayının ortasında sıcak yazın tadını çıkarmak için daha fazla yarışçı Kemer'e geliyor. 

Ekim 2022'deki 13. edisyon için şimdiden 28 ülkeden 300 sporcu kaydını tamamlarken, organizasyon bu yıl yarışçı sayısını  450 sporcu ile sınırlamaktadır.