Rixos Park Belek Açıldı

Otel yenilenen mimarisi ile misafirlerine bambaşka bir tatil deneyimi yaşatacak

12 Nisan 2023

Rixos Hotels, misafirlerinin taleplerini karşılamak için Belek’te yeni otelini bugün itibarıyla açtı.

Turizm sektörünün her alanında fark yaratan grubu Rixos Hotels, yeni projeler ile yurt dışında ve yurt içinde büyümeye devam ediyor. Rixos Hotels’in geniş otel portföyüne yeni katılan Rixos Park Belek, yenilenen mimarisi ile 12 Nisan’da (bugün) kapılarını misafirlerine açtı.

Yaratıcı projeler ile öne çıkan ve birçok ülkeden yoğun talep gören The Land of Legends’a, 8 km mesafede olması ile dikkat çeken otel, ismini The Land of Legends’ın efsanevi dünyasından ve eğlenceli deneyimler sunan tema parkından alıyor.

Denize sıfır konumda yer alan ve all inclusive - all exclusive konseptiyle misafirlerini konforlu bir atmosferde ağırlayacak olan Rixos Park Belek, aynı zamanda Tema Park ve Shopping Avenue'e giriş ayrıcalığı ve gün boyu süren ulaşım imkanı ile misafirlerini sınırsız eğlence ile buluşmaya davet ediyor.

Rixos Park Belek, farklı konseptlere sahip a la carte restoranları, aileler ve çocuklar için özenle planlanmış modern mimari yapısı, geniş yeşil alanları ve deniz manzarasında spor yapma imkanı sunan sahili ile her yaştan misafirin beklentisini karşılayacak, keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.