Rixos Hotels’in geleneksel yelken yarışları Rixos Sailing Cup’ın 8’ncisi düzenlendi

Yelken severler, Rixos Sailing Cup için Rixos Premium Göcek’te buluştu

20 Kasım 2023

11 farklı ülkeden 73 tekne ve 600 kişiyi aşkın katılımcının yer aldığı organizasyonda, takımlar hakem komitesinin verdiği rota üzerinde kıyasıya yarıştılar. Eşsiz bir doğaya sahip Göcek koylarında, dostluk ve centilmenlik içerisinde devam eden yarışlar, kıyasıya rekabetin yanı sıra keyifli anlara da sahne oldu.

Göksel, Melisa Şenolsun, Mert Öcal, Sude Burcu, Bedirhan Soral, Cem Karakuş, Rüya Büyüktetik, Tolunay Uğurlukaya, Beril Denizel, Funda Karayel, Şirin Sever, Kübra Özel Çiftçi, Gürkan Gümüş, Ezgi Coşku Gümüş, Serli Gazer, Buse Turan, Aşkın Dilürü,Murat Öztürk, Merve Yedekçi gibi birçok ünlü ismin ve gazetecinin de davetli olarak katıldığı etkinlikte, her yarış günün ardından Rixos Premium Göcek’te buluşan takımlar, sokak lezzetleri ve barbekü partisi ile günün yorgunluğunu atarken, Rixos Premium Göcek’in The Nox Stage sahnesinde yer  alan Ata Marin, Efes Bandosu, Can Gox, Necati ile Saykolar konserleri ve Koray Avcı’nın sürpriz sahne performansıyla da keyifli zaman geçirdiler.



Toplam 7 ayrı kategoride yarışan takımlara ödülleri, yarışmanın son günü gerçekleştirilen ödül töreni ile verildi. Rixos Premium Göcek Genel Müdürü Semih Elbaba ve sponsor markalardan Brooks Brothers, Ulumotor (Skywell, Leap Motor), Lampago, Feel Real (Efes Pilsen), We Reserve, Marintürk marka temsilcilerinin elinden ödüllerini alan yarışmacılar, ödül töreni sonrasında kapanış partisinde doyasıya eğlendiler.



Birbirinden çekişmeli yarışlar ve eğlenceli aktivitelerin ardından, 8’nci Rixos Sailing Cup, gerçekleştirilen ödül töreni ve kapanış partisi ile sona erdi.