Mustafa Sandal'dan Muhteşem 23 Nisan Konseri

25 Nisan 2022

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Mustafa Sandal konseri ile kutladı. Cumhuriyet Meydanını dolduran on binlerce Antalyalı ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın şarkılarıyla coştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, pandemi yasakları nedeniyle iki yıldır mobil ve online etkinliklerle kutladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl yasakların kalkmasıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Antalyalı çocuklara beş gün boyunca kesintisiz dolu dolu bir program hazırlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’a özel bir konser düzenledi. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konseri kutlamalara renk kattı. Konseri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Çocuk Başkanı Simay Yade Çoban, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve binlerce Antalyalı katıldı. 

MUSTAFA SANDAL COŞTURDU

Meydanı dolduran on binlerce Antalyalı, Mustafa Sandal’ın şarkılarına eşlik etti. Sandal, 23 Nisan’a özel olarak çocuklardan oluşan koro ile ‘Araba’ şarkısını söyledi. Muhteşem dans ve şarkıları ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Mustafa Sandal, Antalyalıları zaman tüneline götürdü. Eski, yeni ve hareketli şarkıları ile Antalyalıları coşturan Mustafa Sandal, unutulmaz bir gece yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, günün anısına Mustafa Sandal’a Atatürk tablosu ve çiçek takdim etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Mustafa Sandal gecenin sonunda Başkan Böcek ve muhteşem kalabalık ile selfie çekerek anı ölümsüzleştirdi.