Manavgat’ta Plaj Voleybolu Fırtınası Esti

Sorgun Boğaz Sahili’nde düzenlenen Plaj Voleybolu Halk Turnuvası sona erdi

13 Eylül 2022

Manavgat’ta yaz aylarını daha eğlenceli hale getirmek ve kent halkına sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen “Plaj Voleybolu Halk Turnuvası’nda Helios Otel’i yenen Toby Pet Market şampiyon oldu.  

Manavgat Belediyesi’nin kent halkını spora teşvik etmek ve yaz aylarını daha eğlenceli hale getirmek amacıyla Sorgun Boğaz Sahili’nde düzenlediği Plaj Voleybolu Halk Turnuvası, Toby Pet Market’in şampiyonluğuyla sona erdi. 7 gün boyunca kıran kırana geçen mücadelelerde ter döken 24 takımdan 210 sporcu, izleyenlere müthiş bir voleybol zevki yaşattı. Final müsabakasında rakibi Helios Otel’i her iki sette de yenen Toby Pet Market, Plaj Voleybolu’nun şampiyonu oldu. Turnuvada Yamaha Erdem Motor ise üçüncülük ödülünü aldı.

 Turnuvanın “En’leri” Ödüllerini Aldı

 Turnuvanın en iyi oyuncusu Umut Kan, en iyi kadın oyuncusu Hilal Çınar, en genç takımı Manavgat Belediyespor altyapısı, en centilmen takımı Pierloti, en katılımcı takımı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, en heyecanlı takımı Bizim Takım ve en iyi servis atan oyuncu ise Alper Cengiz oldu.