Manavgatlı Yazarlar Okurlarıyla Buluştu

Manavgat Kitap Günleri ünlü yazarları ağırladı

08 Kasım 2022

Manavgat Belediyesi ve Manavgatlı Yazarlar Birliği’nin birlikte düzenlediği “Manavgat Kitap Günleri- Manavgat’ın Yazarları Okurlarıyla Buluşuyor” etkinliği kapsamında, ünlü sanatçı Pelin Batu ve Müzisyen-yazar Haluk Çetin’in düzenlediği söyleşi gerçekleşti.

 5-6 Kasım tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda yapılan etkinlikte 41 yazar, okurlarıyla buluştu.  Yazarlar, kitaplarını ve şiirlerini Manavgatlı kitapseverlere tanıttı. Etkinliğe, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  belediye birim müdürleri, Manavgat Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Celal Görgeç, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Fatih Uslu ve vatandaşlar katıldı.

 Pelin Batu ve Haluk Çetin’den Söyleşi

 Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinde kent halkıyla yeniden buluşan sanatçı ve yazar Pelin Batu ile Müzisyen-yazar Haluk Çetin’de etkinlikte muhteşem bir söyleşi düzenledi. Pelin Batu’nun mitoloji, antik çağ, sanat ve toplum konusunda ki düşüncelerini kent halkına aktarırken, Haluk Çetin ise gitarıyla söylediği şarkılarla programa renk kattı. Pelin Batu ve Haluk Çetin ikilisinin gerçekleştirdiği program, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, söyleşi sonunda etkinliğe katılan tüm yazarlara çiçek ve plaket takdim etti.