Konyaaltı'nda yaza veda konseri

Birbirinden güzel eserlere eşlik eden vatandaşlar, eşsiz bir konserle yaza veda etti

04 Eylül 2023

Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası'nın Buket Güzel yönetiminde düzenlenen Yaza Veda Konseri'nde vatandaşlar, HayatPark'ta eşsiz bir müzik keyfi yaşadı.

Kültür sanat etkinliklerinin gözdesi haline gelen HayatPark, bu kez Yaza Veda Konseri'ne ev sahipliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası'nın sahne aldığı konser 7'den 70'e yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Buket Güzel şefliğinde, İrem Bulut Karaburun, Arda Erten ve Enes Demirci'nin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere eşlik eden vatandaşlar, eşsiz bir konser gecesi yaşadı. 

Başkan Esen'in Selamını İletti

Konser öncesinde konuşan Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, dinleyicilere Başkan Semih Esen'in sevgi ve selamlarını iletti. Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası'nın 4 yıldır her geçen gün ivmesi yükselen başarılı bir oluşum olduğunu ifade eden Bostan, Buket Güzel ve Anıl Edebale başta olmak üzere, orkestraya emeği geçen bütün akademisyenlere teşekkür etti. Orkestra bünyesinde yer alan öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden Bostan, konuşmasının sonunda orkestra üyelerine çiçek takdim etti.