Kıvanç ve Burak’tan Muhteşem Şov Surreal

Hayal gücünün sınırlarını zorlayan gösteri yoğun ilgi gördü

28 Ocak 2023

Şimdiye kadar birçok ülkede binlerce seyirciyle buluşan ünlü sanatçılar Kıvanç ve Burak, Surreal isimli illüzyon gösterileriyle, izleyicilerle buluştu. Prömiyeri 27 Ocak Cuma akşamı Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteri, Antalyalılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

İllüzyon sanatının dünyaca tanınan isimleri ‘MERLIN’ ve ‘GOT TALENT THE CHAMPIONS’ ödüllü Kıvanç ve Burak, izleyicilerine 27 Ocak Cuma akşamı unutulmaz bir gösteri yaşattı. Alışıldık sihirbazlık gösterilerinin aksine, son derece özgün ve yaratıcı bir şova imza atan ikili, heyecan ve merak uyandıran sıra dışı oyunlarıyla hayal gücünün sınırlarını zorlayarak, izleyicilerini her defasında şaşırtmayı başardı.

Temponun giderek yükseldiği, adrenalin seviyesinin doruklara çıktığı gösteride, zaman zaman seyirciler de sahneye çıkarak illüzyonlara ortak oldu. Gösteri aralarında seyircilerle sık sık sohbet eden Kıvanç ve Burak, sıcak ve samimi tavırlarıyla seyircinin sempatisini kazanırken, yaptıkları esprilerle de izleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Gösteri sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan ikili, hayranlarını kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi ve imza verdi. Antalya’da gördükleri yoğun ilgiden hayli mutlu olan sanatçılar, prömiyer sonrası duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Antalya seyircisi çok sıcakkanlı. Onların enerjisi, gösteri sırasında bize fazlasıyla yansıdı. Aramızda harika bir sinerji oluştu. Bu sayede gösteri çok güzel geçti. Seyircilerden gelen yoğun talep dolayısıyla çok mutlu ve gururluyuz. Umarız bundan sonraki gösterilerimiz de aynı şekilde devam edecek. Sırada 4 gösterimiz daha var. Tüm Antalyalıları bekliyoruz.”

Sanat Direktörlüğünü Ammar Adiloğlu’nun, Proje Müdürlüğü’nü Murat Işık Yenal’ın yaptığı SURREAL’in benzersiz deneyimi yaşamak isteyenler, etkinliğin biletlerine, www.biletix.com veya www.biletinial.com. adreslerinden ulaşabilir.

Hafızalarda iz bırakacak heyecan dolu şov Surreal, bu akşamki gösteriminin ardından, 2 Şubat Perşembe, 11 Şubat Cumartesi ve 18 Şubat Cumartesi tarihlerinde de izleyicileriyle Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde buluşacak.