Kemer Moskova’da Tanıtılıyor

MITT Moskova Turizm Fuarı başladı

16 Mart 2023

Dünyanın en önemli turizm fuarlarından olan MITT Moskova Turizm Fuarı başladı. İlçe, fuar alanında açılan Kemer standında yapılan ikili görüşmelerle ziyaretçilere tanıtılıyor. 

Ziyaretçilerine 29’ncu kez kapılarını açan MITT Moskova Turizm Fuarı’nın ilk gününde Kemer stadında yoğunluk yaşandı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer standında çok sayıda turizmciyi ağırlayarak, Kemer hakkında bilgiler paylaştı. 

Kemer standında ilçenin doğası, tarihi, kültürel zenginliklerinin yanı sıra ev sahipliği yaptığı ulusal ve uluslararası organizasyonlar, turizm faaliyetleri, spor aktiviteleri gibi birçok alanda ziyaretçilere bilgiler veren Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Rus turistleri Kemer’e davet etti. 

Rusya Meclisinin Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Kemer Standında 

Kemer standında önemli misafirleri de ağırlayan Topaloğlu ve Gül, Rusya Meclisinin Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı İbrahim Malsagov ve Turist Destek Hattı Rusya Departman Başkanı Aleksander Kalutof, Türkiye'nin Rusya Büyükelçiliği Kültür ve Turizm Ataşesi İlker Özkan, Turizm Operasyon ve Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Elif Balcı Fisunoğlu ile ikili görüşmeler yaparak, Kemer hakkında bilgiler verdi.