Kemer Korosu Kahvaltıda Buluştu

Koro üyeleri, kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

07 Ocak 2023

Yılbaşı öncesi, 27 Aralık tarihinde Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen Kemer Belediyesi Halk Korosu konserinde sahne alan isimlere Kemer’de bulunan Limak Limra Otel’de kahvaltı verildi.

Düzenledikleri konserlerle, büyük alkış toplayan Kemer Belediyesi Halk Korosu, son olarak 27 Aralık tarihinde verdikleri konserle izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatmıştı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, o unutulmaz gecede sahne alan başta koro kurucusu Mehmet Çapraz ve Koro Şefi Furkan Üstündağ olmak üzere koro üyelerine, Kemer’de bulunan Limak Limra Otel’de kahvaltı verdi. Kahvaltıda Başkan Topaloğlu’na, eşi Fikriye Topaloğlu da eşlik etti.

Kahvaltı sırasında, koristlerle birebir ilgilenerek sohbet eden Topaloğlu, “Kemer’de sanatsal faaliyetlerin artmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu anlamda Kemer’de sanatsal faaliyetlerde son derece başarılı çalışmalara imza atan Şefimiz Furkan Üstündağ’a bir defa daha teşekkür ediyorum. Tüm koro ekibimizi de verdikleri o son derece etkileyici konserleri nedeni ile de ayrıca tebrik ediyorum” dedi.