Kahraman Tazeoğlu, okurlarıyla buluştu

Kahraman Tazeoğlu, Antalyalı okurları ile bir araya geldi

11 Aralık 2023

Şair- yazar Kahraman Tazeoğlu, yaşadığı deprem bölgesinden gelip Antalyalı okurlarıyla buluştu. Tazeoğlu, kitaplarının satışından elde edilen geliri de depremzede vatandaşların ihtiyaçları için harcıyor. 

Antalya Kültür Sanat (AKS) Oditoryumu'nda, şair- yazar Kahraman Tazeoğlu için 11 ilde eş zamanlı meydana gelen ve binlerce vatandaşın enkaz altında kalarak can vermesine neden olan deprem felaketinde yaşananların konu edildiği 'Enkaz' isimli kitabının tanıtımı için söyleşi ve imza günü düzenlendi. Etkinliğe, okur ilgisi yoğun oldu. 

Kahraman Tazeoğlu'nun, "Aşka inanmak kendini sevmektir. Sana aşkın iki kişilik bir yalan olduğunu öğretmediler mi? Neden her seferinde kanıyorsun öyleyse? Kimseyi bir başkası gibi sevmemeli insan. Çünkü kimse bir başkası değil" sözleri  salonda gülüşmelere neden oldu. 

Evine giren hırsızın yazmakta olduğu yeni romanının kayıtlarını içeren bilgisayar ve telefonunu çalarak kayıplara karıştığını, sosyal medya üzerinden hırsızla iletişim kurduğunu da aktaran Kahraman Tazeoğlu, okurlarıyla da karşılıklı sohbet etti.

Çocuklar Bot Dağıtıyor

'Aşk' üzerine yazdığı şiirlerinden birkaçını da müzik eşliğinde seslendiren Kahraman Tazeoğlu, hayranlarına duygulu anlar yaşattı. 10 aydan beri Hatay'da sığındığı bir konteynerde yaşadığını, şiirlerini, romanlarını gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazdığını ifade eden Tazeoğlu, kitaplarının telif gelirini depremzede ailelerin ihtiyaçları için harcadığını, son günlerde ise çocukların üşümemesi için bot ve kıyafet dağıttığını kaydetti.

Kitaplarını İmzaladı

Kahraman Tazeoğlu, 'Seni İçimden Terk Ediyorum, 'Ölü Bir Kentin Mors Alfabesi', 'Mavi Ada mektupları', 'Tutsak Mektuplar', 'Araz', 'Susacak Var', 'Mavi Ev', 'Beni Susarken Bölme', 'Başka', 'Eyvallah', 'Kayıp Yüzyılın Prensesi', 'Bambaşka', 'Kıyısızlar', 'Bukre' ve 'Enkaz' adlı en çok satan şiir ve roman türü kitaplarını Antalyalı okurlarına imzaladı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ile seramik sanatçısı eşi Şebnem Bahar, konukları Kahraman Tazeoğlu'na çiçek sunup teşekkür etti.