İngiliz pazarında artık Kemer de var

Londra Turizm Fuarı'nda Kemer'in pazar çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor

08 Kasım 2023

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 44'üncü kez düzenlenen WTM Londra Turizm Fuarı'nda ikili görüşmelerle turist çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yaptı. Başkan Topaloğlu, "Kemer'e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. İngiliz pazarında artık Kemer de var" dedi. 

Londra Turizm Fuarı'nda Kemer'in pazar çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Türkiye Londra Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Ticari Danışman Gözde İnaneri Bakırcı, Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Bölüm Başkanı Tarık Aksoy ile görüştü. Başkan Topaloğlu,  Kemer turizmi hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Görüşmeler hakkında bilgi veren Başkan Topaloğlu, "Londra Turizm Fuarı, Kemer için çok önemli. Yaptığımız ikili görüşmelerden aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Kemer'e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. İngiliz pazarında artık Kemer de var. Kemer'in İngiltere'de dijital kanallarda daha fazla yer alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi