Haluk Levent Şarkılarıyla Finike’deki Törene Renk Kattı

02 Temmuz 2022

Finike Cumhuriyet Meydanı’nın temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törende sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, şarkılarıyla etkinliğe renk kattı.

Planlı, kurallı ve kimlikli bir kent hedefiyle çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, Finike’ye kazandıracağı modern Cumhuriyet Meydanı ve Sahili Kentsel Tasarım Projesi’nin temeli atıldı. 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları ve Finike Festivali kapsamında düzenlenen temel atma törenine, Finikelilerin yanı sıra on binlerce vatandaş katıldı. Kabotaj Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı Temel Atma Töreni ve Haluk Levent Konseri ile renklendi.  

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Haluk Levent, sevilen şarkılarını tören alanını dolduran on binlerce Antalyalı ile seslendirdi. Cep telefonlarının ışıklarıyla şarkılara eşlik eden Antalyalılar, unutulmaz bir görüntü oluşturdu. Haluk Levent, şarkılarıyla Kabotaj Bayramı ve temel atma törenine renk kattı. 

Finike’ye Modern Yaşam Alanı

Finike Cumhuriyet Meydanı ve Sahili Kentsel Tasarım Projesi ile Finike modern bir yaşam alanına kavuşacak. Proje kapsamında Finike Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı ve sahil bandı ile bütüncül olarak bir kentsel tasarım projesi hazırlandı. 14 bin metrekare sert zemin, 8 bin metrekare yeşil alandan oluşan projede, meydan, seyir terasları, oturma alanları, gölgelikler, satış birimleri, çocuk oyun alanları, mescit, tuvalet, yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemeleri yer alıyor.