Gazipaşa’da Yeni Yıl Pazarı Açıldı

Renkli etkinlikler ve hediyelik eşya stantları, ziyaretçileri bekliyor.

23 Aralık 2022

Gazipaşa Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı bugün saat 14.00’te açıldı.

Açılış programı, Gazipaşa Cumhuriyet Meydanı’nda, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Nazmiye Gül Özgörü, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda yerli yabancı vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Yeni yıl pazarına gelen vatandaşlar, gün boyunca yapılan konserler ve etkinlikler ile doyasıya eğlenirken yeni yıl için hediyelik eşya alışverişlerini de yaptı.

Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yeni Yıl Pazarı, 25 Aralık Pazar günü akşam saat 21.00’e kadar devam edecek. Çeşitli etkinlikler, gösteriler, konserler ve renkli stantların yanı sıra yiyecek, içecek stantları ile Pazar gününe kadar devam edecek Yeni Yıl Pazarı, ziyaretçilerini bekliyor.