Finlandiya’dan Antalya’ya Uçuş Sayısında Artış

07 Nisan 2022

 İskandinavya pazarının en büyük tur operatörlerinden birisi olan Detur Global, gördüğü yoğun ilgi sonrasında, Finlandiya’da uçuş sayısını artırma kararı aldı.

 Avrupa’nın tecrübeli tur operatörü Detur Global, bu yıl yoğun talep gördüğü İskandinavya pazarında, 52 hafta boyunca süren ülke uçuşlarından bir kısmına ek seferler koydu. En yoğun frekans artışı ise Finlandiya’da gerçekleşti.

 Yıl boyunca, her hafta cumartesi günleri Helsinki’den Antalya’ya uçan Detur Global, sabit uçuşlarına ek olarak nisan, mayıs ve haziran aylarında, frekans artışına gittiğini belirtti. Bu doğrultuda tur operatörü, ilkbahar ve yaz döneminde her pazartesi Helsinki-Antalya arasında ek seferler düzenleyecek.

 Tur operatörünün, Finlandiya’nın Jyväskylä Havalimanı’ndan Antalya’ya, haftada bir gün olmak üzere seferleri de mevcut. Ayrıca Detur Global, 7 Nisan itibarıyla sezon sonuna kadar Oulu Havalimanı’ndan yeni uçuşlar başlatıyor. Eylül ve ekim aylarında ise Finlandiya’nın farklı havalimanlarından Türkiye’ye uçuşlar gerçekleşecek.

 Paskalya tatili ile birlikte Finlandiya’dan Yunanistan’ın Rodos ve Girit Adaları’na yönelik uçuşlarının startını verecek olan Detur Global, cuma ve cumartesi günleri olacak şekilde, haftada birer sefer düzenleyecek. Ayrıca tur operatörü, Helsinki dışında Finlandiya’nın 4 farklı havalimanından hem ilkbahar hem de sonbahar dönemlerinde, Rodos ve Girit’e uçmayı planlıyor.