Finike Renklere Büründü

3. Uluslararası Finike Suluboya Festivali Resim Sergisi açıldı

04 Ekim 2022

Finike Belediyesi’nin ev sahipliğinde, yurt içi ve yurt dışından birçok sanatçının katılımlarıyla düzenlenen 3. Uluslararası Finike Suluboya Festivali kapsamında resim sergisi açılışı gerçekleştirildi. Sanatçıların atölye çalışmaları kapsamında hazırladıkları eserlerin ziyarete açıldığı Şekerci Han’daki sergide, ilçe protokolü, sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler bir araya geldi.

3. Uluslararası Finike Suluboya Resim Sergisi açılışı, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Başkan Yardımcısı İsmet Çetin, festival küratörleri Hatice Bahçeci Dündar ile Mahmur Dündar, yurt içi ve yurt dışından katılan sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

3. Uluslararası Finike Suluboya Festivali, 1 Ekim Cumartesi günü Finike Belediyesi bahçesinde düzenlenen atölye çalışmaları ile başladı. Sanatsever vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sanatçılar birçok farklı eser üretirken, resme meraklı öğrenciler de hünerlerini ortaya koydu. Renkli festivalde, yurt içi ve yurt dışından katılan sanatçıların ürettiği eserler ise, bugün ziyarete açıldı.