Dokumapark’ta Baba Çocuk Kampı Buluşması

27 Haziran 2022

Kepez’de, Babalar Günü kapsamında ‘Baba- Çocuk Kampı’ düzenlendi. Dokumapark’taki etkinlikte çadırlar kuruldu, kamp ateşi yakıldı, 55 baba ve 55 çocuk, ‘Baba Çocuk Kampı’nda buluştu.

Kepez Belediyesi, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Antalya İlgili Babalar Platformu iş birliğiyle düzenlenen 'Baba-Çocuk’ kampında babalar ve çocuklar, doğa ile buluştu. 18-19 Haziran'da Yükseköğretim Kurumları Sınavının Babalar Günü’ne denk gelmesiyle 'Baba-Çocuk' kampı, 25-26 Haziran'da Dokumapark'ta gerçekleştirildi. 

Babalar Günü’nü daha anlamlı hale getirmek ve çocuklara doğa sevgisini aşılamak amacıyla düzenlenen 'Baba- Çocuk’ kampında birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi. ‘Baba Çocuk Kampı’nda, ilk olarak etkinliğe katılan babaların ve çocukların kaynaşmasını sağlayan açılış konuşması yapıldı. Ardından kamp alanında, Antalya Bilim Merkezi, çocuklarla beraber bilimsel deneyler gerçekleştirdi.

 Bilimsel deneyler sonrası baba ve çocuklara Dokumapark içerisindeki müze ziyaretleri için serbest zaman verildi. İlk olarak Araba Müzesini ziyaret eden baba ve çocuklar, Antalya Bilim Merkezinde de keyifli dakikalar geçirdi. Müze gezilerinin ardından kamp alanında buluşan baba ve çocuklar pasta yapım etkinliğinde usta şefleri aratmadılar. Çocuklarıyla hem eğlenirken hem de pasta yapan babalar, eğlenceli dakikalar geçirdi.