Cosmos Theatre Yepyeni Konserlerle Geliyor

Birbirinden ünlü isimlerle müzik şöleni sürüyor

25 Ocak 2023

Nirvana Cosmopolitan bünyesinde yer alan, Kilit Grup’un vizyon projelerinden Cosmos Theatre, birbirinden ünlü isimlerin eğlenceli konser programlarıyla, misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Nirvana Cosmopolitan çatısı altında bulunan Cosmos Theatre, konserlerine hız kesmeden devam ediyor. 21 Ocak’ta Yıldız Tilbe ile başlayan konser maratonu, 28 Ocak’taki Berkay konseri ile devam ediyor.  

Şubat ayında da müzikseverler için dopdolu bir konser takvimi hazırlayan Cosmos Theatre’da, 4 Şubat’ta Gülşen, 11 Şubat’ta Hadise, 17 Şubat’ta Melek Mosso ve 18 Şubat’ta Özcan Deniz sahne alacak.

Cosmos Theatre’ın misafirleri, sevilen sanatçıların performansları ile eğlenceli anlar geçirirken aynı zamanda ünlü Fransız şefler tarafından özel olarak hazırlanan gurme lezzetlerle, sıra dışı bir gastronomi deneyimi de yaşama fırsatı buluyor. Müzik şöleninin ardından gece, DJ performansıyla devam ederken, mekanda hareketli saatler devam ediyor. 

Dijital ve görsel sanatların harmanlandığı göz alıcı ambiyansı, VIP locaları, şık dekorasyonu, son teknoloji donanımlı ses & ışık sistemleri ve ışıltılı sahnesi ile konuklarına unutulmaz saatler yaşatan Cosmos Theatre, konserlerin yanı sıra, tematik etkinliklere ve sürpriz organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.