Batı Akdeniz Ticaretinin Büyük Buluşması

26 Mayıs 2022

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) öncülüğünde Antalya, Isparta ve Burdur illerini kapsayan oda, borsa, SİAD'lar, valilikler, belediyeler, üniversiteler gibi kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle düzenlenen Batı Akdeniz Ticaret Buluşması'nın ilki, Antalya Fuar Merkezi'nde yapılıyor.

'Birlikten Güçlü Ticarete' sloganıyla düzenlenen Ticaret Buluşması'nın açılışına Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve üç ilin oda, borsa, esnaf odaları, SİAD başkanları ile iş dünyasından çok sayıda katılım oldu.

Buluşmada Neler Var
Büyük ticari buluşmanın ev sahibi ATSO Başkanı Davut Çetin, ekonomik sorunlara dikkat çekerek, “Bütün sorunlara rağmen, bölgemiz ekonomisinin ve sektörlerimizin gelişmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Eğitimden istihdama, inovasyon ve start-up desteklerine, turizm tanıtımından kültür ve sanata kadar her alanda proje üretiyoruz. Tarımda ve sanayide URGE projeleri, sağlık turizmi, dijital dönüşüm, çevreci dönüşüm gibi her konuda çalışıyoruz. Batı Akdeniz Ticaret Buluşmalarını, Networking ve B2B görüşmeleri, Devlet Destekleri Zirvesi, Santek Yat İmalat Sektörü Buluşması, E-Ticaret Sokağı ve söyleşilerle, 5 ayrı alanda büyük bir şenlik şeklinde planladık" dedi. (Mehmet Çınar-DHA)