Antalya’yı En İyi Anlatan Fotoğraf İçin Son Başvuru Tarihi 30 Eylül

4 Mevsim Antalya’dan Bir Kare’ konulu yarışma için başvurular 30 Eylül’de sona eriyor

28 Eylül 2022

4 Mevsim Antalya Platformu, Antalya’yı en iyi anlatan fotoğrafı arıyor. Fotoğraf tutkunlarının kentin güzelliklerini kendi objektiflerinden yansıtma fırsatı bulacağı yarışmaya başvurular, 30 Eylül tarihinde sona erecek.

 4 Mevsim Antalya Platformu tarafından, ‘4 Mevsim Antalya’dan Bir Kare’ konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. Turizmin gözbebeği Antalya’nın nadide güzelliklerini ve farklılıklarını objektiflerin gözünden yansıtmak ve yaşatmak için düzenlenen yarışmada; Antalya’nın herhangi bir yerinden, herhangi bir zamanda çekilmiş bir kare fotoğraf ile Antalya’yı en iyi şekilde anlatarak, farklı ve özel fotoğrafın ortaya çıkarılması ve paylaşılması amaçlanıyor.

 4 Mevsim Antalya fotoğraf yarışması kapsamında, bu yıl 15 Mayıs – 30 Eylül tarihleri arasında kadraja alınan Antalya manzaraları değerlendirilecek. Herkese açık olan yarışmaya başvurular 30 Eylül tarihinde sona erecek. Yarışmanın sonuçları ise 28 Ekim tarihinde açıklanacak. Yine aynı gün düzenlenen ödül töreninde ise, jürinin değerlendirmeleri sonucunda dereceye girenlere, ödülleri takdim edilecek.   

 Dört Mevsim Ayrı Güzel Antalya Objektiflerin Gözünden Yansıtılacak

4 Mevsim Antalya Platformu’nun sözcüsü fotoğrafçı Barış Geçilioğlu, kendi girişimleri sayesinde başlayan ve gelenekselleşen yarışma ile ilgili, “Dört mevsimi farklı güzellikte yaşayan ve yaşatan, dünyanın en özel şehirlerinden biri olan Antalya’yı, objektiflerin gözünden yansıtmak için bu yarışmayı düzenliyoruz. Fotoğraf meraklıları, Antalya’nın herhangi bir yerinden, herhangi bir zamanda çektikleri, üzerinde oynanmamış bir kare fotoğraf ile yarışmaya katılabilecek” şeklinde konuştu.

 Nefes Kesen Manzaralar Jüri Tarafından Değerlendirilecek

Antalya’nın nefes kesici manzaralarının, doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerinin yarışacağı programda fotoğraflar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Turizm Danışmanı Osman Ayık, Hürriyet Gazetesi Akdeniz Bölge Müdürü Salim Uzun, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Falezler Reklam Ajans Başkanı Alaattin Özuzun, Best Ajans Sanat Yönetmeni Cem Çimrin, Tourism Bird Kurucusu Barış Geçilioğlu, GSB Antalya Genç Temsilcisi Başak Geçilioğlu, Muhteşem Ajans ve ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, Arkeolog & Patara Kazı Başkanı Havva İşkan Işık, Antalya Kent Konseyi Ekonomi Başkanı Semih Beken, Antalya Kum Heykel Müzesi Direktörü Cem Karaca ve Antalyaspor Fotoğrafçısı Cengiz Altay’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

 Dereceye Giren Eser Sahiplerine Ödüller Verilecek

 4 Mevsim Antalya fotoğraf yarışmasının, Antalya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirten Barış Geçilioğlu, “Fotoğraflar dijital olarak sitemize yüklenecek. Birincilik ödülü kazanan yarışmacı, Crowne Plaza Otel’de 2 kişilik ve 2 günlük tatile hak kazanacak. İkincilik ödülün sahibi, Antalya’nın ünlü restoranlarından 7 Mehmet’te iki kişilik bir yemeğe katılacak. Üçüncünün ödülü ise Antalya Aqualand’da 2 kişilik bilet olacak. Yarışmada, ‘Antalyaspor Özel Ödülü’ alan kişi, A Takım antrenmanını ziyaret ederek oyuncularla tanışma ve onlardan imzalı forma alma şansını elde edecek. ‘Tourism Bird Özel Ödülü’nün sahibi, Olympos Teleferik’e 2 bilet, ‘Jüri Özel Ödülü’nün sahibi ise Antalya Kum Heykel Müzesi’ne 2 bilet kazanacak” şeklinde konuştu.