Antalya Turizm ve Gastronomi Profesyonellerini Ağırlayacak

FSUMMIT 25- 26 Şubat’ta Antalya’da gerçekleşecek

03 Şubat 2023

Antalya, Turizm, gastronomi ve ağırlama dünyasına ev sahipliği yapacak. 25-26 Şubat 2023 tarihlerinde, “DESTİNASYON & MARKALAŞMA” temasıyla, III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te buluşuyor. 

Türkiye’yi dünya üzerinde önemli bir turizm, ağırlama ve gastronomi destinasyon markası haline getirmek amacıyla ulusal ve uluslararası paydaşlar arasında köprüler kuran Sözen Organizasyon, 25-26 Şubat 2023 tarihlerinde Antalya’da NEST Congress & Exhibition Center’da Turizm, Gastronomi ve Ağırlama sektörünün en önemli etkinlikleri içerisinde yer alan III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’in kapılarını açıyor.

“Destinasyon & Markalaşma” teması çerçevesinde şekillenecek olan III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT; Turizm ve Gastronomi Sektörünün ulusal ve uluslararası arenada gelişimini desteklemek, turizm ve gastronomi turizminin geleceğinin tasarlanmasına katkıda bulunmak ve ülkemizin destinasyon olarak markalaşmasında gastronomi turizminde destinasyon çekicilik unsurunu ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleşiyor.

İlk yıldan bu yana birçok kurum ve kuruluşun desteklediği Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT, bu yıl da yüzlerce sektör profesyonelini “Destinasyon & Markalaşma” teması ile bir araya getirmeye hazırlanıyor. 

25-26 Şubat 2023 tarihlerinde NEST Congress & Exhibition Center’da, iki gün sürecek etkinlikte, turizm, gastronomi ve ağırlama sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri, alanında başarılı konuşmacılar birbirinden farklı panellerde bir araya gelerek, konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktaracaklar; turizm, gastronomi ve ağırlama sektörünün nabzını tutacak.

III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te ulusal ve uluslararası HORECA sektörü, turizm ve ağırlama sektörünün yatırımcıları, otel ve restaurantların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B direktörleri, satın alma müdürleri, şefler, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçileri, seyahat acenteleri, marin turizmi profesyonelleri ve sektöre değer katan önemli isimler bir araya gelecek. 

25-26 Şubat 2023 tarihlerinde NEST Congress & Exhibition Center’da gerçekleşecek III. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te, sektörün önde gelen firmaları stantları ile yer alarak yeni ürün tanıtımları, firma çözüm gösterileri yapacaklar; demolar ve workshoplar gerçekleştirecekler. Ziyaretçiler, firmaları ziyaret etme ve yeni ürünlerini deneyimleme fırsatına sahip olacak.