Andy’nin Cosmos Theatre’daki şovu konukları büyüledi

Andy Show, Cosmos Theatre’da izleyicisiyle bir araya geldi

16 Haziran 2023

Sanat, teknoloji, gastronomi ve eğlencenin bir arada olduğu, her biri kendi alanında en iyi olan 50’den fazla profesyonel sanatçıdan oluşan ve sahnelendiği uluslararası alanlarda oldukça ses getiren Andy Show, Kilit Grup bünyesinde Antalya’da açılan Cosmos Theatre’da izleyicisiyle bir araya geldi.

Performans sanatları türleri ve teknolojinin bir araya geldiği müzikli tiyatro gösterisi Andy Show’un dünya prömiyeri 15 Haziran’da Antalya’nın yeni nesil gösteri merkezi Cosmos Theatre’da gerçekleştirildi. Andy Show’un dünya prömiyeri ünlü isimleri de bir araya getirdi. Görkemli geceye başarılı müzisyen Keremcem, usta oyuncular Neslihan Yeldan, Ece Özdikici, Tuba Ünsal, Akasya Asıltürkmen, komedyen Kaan Sekban, akademisyen-yazar Prof. Dr. Uğur Batı, ünlü programcı ve sunucu Murat Güloğlu, duayen gazeteciler Ali Eyüboğlu, Barbaros Tapan ve son dönemin popüler oyuncuları arasında gösterilen Yalçın Hafızoğlu’nun da aralarında olduğu sanat ve iş dünyasının çok sayıda önemli ismi katıldı.

Dünya prömiyerine turizmciler de büyük ilgi gösterdi. Soluksuz bir şekilde gösteriyi izleyen konuklar, muhteşem gösterilerle büyülü bir gece yaşadı.