Alanya’da Anlamlı Sergi

Badem Çiçekleri temalı sergi, büyük ilgi gördü.

09 Mart 2023

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı etkinliklere imza atan Alanya Belediyesi, bu yıl Alanya Kent Konseyi ve STK’larla iş birliği yaparak deprem felaketinden etkilenen vatandaşlar yararına Kültür Merkezi’nde gelirleri depremzedeler için harcanacak sergi ve yardım kermesi tertipledi. 

Alanya Belediyesi, Alanya Kent Konseyi ve STK’larla iş birliği içerisinde Kültür Merkezi’nde gelirleri depremzedeler yararına harcanacak sergi ve kermes etkinliği düzenledi. Etkinlikler kapsamında doğanın uyanışı, umudun simgesi, baharın müjdecisi “Badem Çiçekleri” temasıyla sergi düzenlendi. Alanya Kent Konseyi ise Kültür Merkezi girişinde “Dünya Kadınlar Günü’nde Bir Konteyner Bir Yuva” isimli dayanışma kermesi düzenledi.

Atatürk Portresi 49 Bin Tl’ye Kerim Sarıkaya’nın 

Gelirleri konteyner alımında kullanılacak sergi ve kermeste, Atatürk Portresi de açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı. Portreyi 49 bin TL açık artırma bedeliyle Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Başkanı Kerim Sarıkaya aldı. Alanya’daki siyasi parti temsilcileri de 10’ar bin TL’lik destek bağışında bulundu.