Alanya Dünya Caz Starlarını Ağırlayacak

Alanya’da 4 gün sürecek müzik şöleni yarın başlıyor

21 Eylül 2022

22 Eylül Perşembe günü başlayacak olan ve bu yıl 17.’si düzenlenecek Alanya Uluslararası Caz Günleri’nde birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak.

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4 gün boyunca sürecek olan Alanya Uluslararası Caz Günleri, 22 Eylül Perşembe akşamı tarihi Kızılkule yanında başlıyor. Bu yıl 17.’si düzenlenen Caz Günleri’nin ilk gününde açılış konuşmalarının ardından Klaipeda Castle Jazz Band, ardından ise Fatih Erkoç ve Kerem Görsev Trio sahne alacak. Caz Günleri kapsamında bu yıl, Deniz Taşar, Steffen Morrison, Maya Azucena, Carlton Smith, Önder Focan Quarted Feat Eylül Ergül, Barbaros “Around The World” gibi önemli sanatçılar da Alanya halkı ile buluşacak.

 Cazın Farklı Renkleri Sanatserverlerle Buluşuyor

Bugüne kadar ülkemizden ve yurt dışından 340 aşkın sanatçıyı ağırlayan Alanya Uluslararası Caz Günleri bu yıl da yine dopdolu bir programla 17. yaşını kutlayacak. Alanya, Uluslararası Caz Günleri’nde dünya caz starlarını ağırlayacak. Organizasyonda Caz Müziğinde isim yapmış sanatçılar Kızılkule’nin tarihi atmosferinde müzikseverlere caz şöleni yaşatacak. Caz Günleri, Club Summer Garden, TRT Müzik, Radyo D, Dream Türk, ALTİD, ALTAV, Terazza gibi pek çok kuruluş sponsorluğunda gerçekleşecek.