Adrasan’da Kozmik-Spiritual Festival

07 Nisan 2022

Kumluca ilçesine bağlı ünlü tatil beldesi Adrasan’da, Kozmik-Spiritual Festival düzenlenecek.

 Antik Likya Yolu üzerindeki en önemli güzergahlardan biri olan Adrasan, 2 ve 5 Mayıs tarihleri arasında, Kozmik-Spritüal Festival’e ev sahipliği yapacak. Daha önce dünyanın birçok bölgesinde festivaller gerçekleştiren Nurcan Ilgın ve Noha Nasser, bu yıl festivali ilk kez Türkiye’de organize edeceklerini belirtti. 

 Bu sene ilk kez yapılacak olan Kozmik- Spiritual Festivali, 2-5 Mayıs tarihlerinde Adrasan’da bir kamping alanında düzenlenecek. Türkçe ve İngilizce olarak gerçekleşecek olan ve yoğun bir etkinlik programına sahip festivalde, alanında deneyimli isimlerin çalışmaları yer alacak. 

 Bugüne kadar birçok ülkede gerçekleştirdiği yoga çalışmalarıyla tanınan festivalin kurucusu Nurcan Ilgın, Kozmik- Spiritüal Festivali boyunca yoga dersleri verecek. Ayrıca festival programı kapsamında, Cenk Güçbilmez ile Sesle Şifa, Umut Fırat ile Şamanik Yolculuk Neslihan Ünver ile Nefes Çalışması, Alper Akçay ile Özden Hareket / Meditatif Hareket Atölyesi, Evrensel Barış Dansları gibi etkinlikler düzenlenecek.