5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali Düzenlendi

80 ülkeden çocuklar, festivale katıldı.

24 Nisan 2023

Antalya’nın Alanya ilçesinde 80 ülkeden çocukların katılımıyla bu yıl 5'incisi düzenlenen Alanya Uluslararası Çocuk Festivali'nde, Doğukan Manço sahne aldı.

Alanya Belediyesi'nin düzenlediği 5'inci Uluslararası Çocuk Festivali Alanya Belediye binası arkasında kurulan alanda yapıldı. Festival içerisinde 2 gün boyunca balon katlama atölyesi, çocuk oyunları, palyaço gösterileri, balon parklar, robot gösterileri, çocuk parkuru gibi pek çok etkinlik yer aldı. Festival alanında kurulan sahnede yaklaşık 80 ülke çocuklarının hazırladıkları gösteri ve konserlere de yer verilirken Alanya Belediye Tiyatrosu'nun çocuk oyunları da sahnelendi.

Doğukan Manço Çocukları Coşturdu

Festivalde, DJ Doğukan Manço da mikser başına geçti. Sahile kurulan çocuk parkuruna da gelen Doğukan Manço, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte parkurdaki yarışların startını verdi. Ardından sahneye çıkan Doğukan Manço en sevilen şarkıları çocuklara çaldı. Konserde babası Barış Manço'nun da pek çok şarkısına yer veren Doğukan Manço büyük alkış aldı. Konserin ardından sahneye gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, DJ Manço'ya Türk bayrağı tablosu hediye etti. (Engin Ataoğlu- DHA)