4. Alanya Kitap Fuarı Kapılarını Açtı

Kitap tutkunları fuara akın etti

03 Ekim 2022

Alanya Kitap Fuarı’nın 4.’sü kapılarını açtı. Fuarın ilk gününde ünlü oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu kitapseverlerle buluştu.

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 4. Alanya Kitap Fuarı; Alanya Kültür Merkezi’nde kapılarını açtı. 9 Ekim’e kadar sürecek olan ve 10 günde ülkemizin en önemli yazarlarını ağırlayacak olan fuarın ilk gün konuğu, Oyuncu ve Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

 4. Alanya Kitap Fuarı’nın açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Fuar; ney ve şiir dinletisi ile başladı ve ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Başkan Yücel’in konuşmasının ardından Yazar ve Oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu bir söyleşi gerçekleştirerek, gençlere önemli tavsiyeler verdi ve edebiyat alanındaki çalışmaları değerlendirdi.